Tel: +381 63617291 | E-mail: vitralkv@gmail.com

PVCpvc stolarija pvc stolarija
pvc stolarija vrata
prozor vrata
pvc stolarija vrata
prozor pvc stolarija
pvc stolarija vrata
prozor pvc stolarija
prozor vrata
pvc stolarija vrata
prozor pvc stolarija
js slider


Smaknuto Krilo


EuroFutur Classic – novi sistem prozora za visoke zahtjeve u smislu funkcionalnosti i dizajna “EuroFutur Classic” je novi višekomorni sistem sa dubinom ugradnje od 70 mm. Osnovno tehnicko obilježje je inovativno, zaštitno metalno ojacanje sa veoma dobrim osobinama toplinske izolacije. Varijanta “smaknuto krilo” odlikuje se posebnim pravolinijskim dizajnom, koji nije orijentiran ka kratkotrajnim trendovima i savršeno odgovara svim stilovima fasade cak i kod starogradnje. Vrijednost toplinske izolacije od Uf = 1,4 W/m²K omogucava gradnju objekata sa niskom potrošnjom energije, sa povoljnim dvostrukim ostakljenjima


Polumaknuto Krilo


EuroFutur Classic – novi sistem prozora za visoke zahtjeve u smislu funkcionalnosti i dizajna “EuroFutur Classic” je novi višekomorni sistem sa dubinom ugradnje od 70 mm. Osnovno tehnicko obilježje je inovativno, zaštitno metalno ojacanje sa veoma dobrim osobinama toplinske izolacije. Izvedba “polusmaknuto krilo” svojim markantnim dizajnom i izgledom odgovara u potpunosti modernom stilu. Sa svojim dodatnim izolacionim komorama, ova varijanta nudi dodatnu toplinsku izolaciju (Uf = 1,3 W/m²K). Svojim velikim izborom profila ovaj sistem nudi skoro neogranicene mogucnosti kombiniranja. Zvucna izolacija i zaštita od provale takode odgovaraju visokim zahtevima. Vec sa standardnim staklima buka se smanjuje na 10% u odnosu na tradicionalne prozore. Armirani, cvrsto zašrafljeni okovi, koji su montirani u sistem profila, pružaju visoku osnovnu sigurnost. Prozori su klase otpora WK1 i WK2 . Ovaj sistem i u ekološkom smislu važi kao uzor: kao prvi veliki proizvodac na svjetskom nivou, KÖMMERLING u proizvodnji upotrebljava reciklirani materijal za proizvodnju PVC profila: iskljucivo PVC bez olova, sa ekološkim stabilizatorima na kalcijum-cink bazi.


Euro Futur MD


EuroFutur Elegance – novi sistem prozora za visoke zahtjeve u smislu funkcionalnosti i dizajna EuroFutur Elegance – novi višekomorni sistem sa dubinom ugradnje od 70mm definira novu estetiku kod prozora od PVC-a. Svojim elegantnim oblinama okvira i krila, “EuroFutur Elegance” zraci istaknutom individualnošcu i privlaci poglede. Ovaj sistem vizuelno uljepšava cak i “dosadne” fasade i daje im jedan poseban sjaj. Sa svojim širokom paletom profila okvira, krila i precki, ovaj sistem nudi skoro neogranicene mogucnosti dizajna. EuroFutur Elegance je i vrhunski sistem i u tehnickom smislu. Glavno obilježje je inovativno, masivno metalno ojacanje sa veoma dobrim osobinama toplinske izolacije. Vrednost toplinske izolacije od Uf = 1,4 W(m²K) omogucava gradnju objekata sa niskom potrošnjom energije, sa povoljnim dvostrukim ostakljenjem. Sistem zaštite od provale i zvucne izolacije je isplativa investicija. Vec sa standardnim staklima buka se smanjuje na 10% u odnosu na tradicionalne prozore. Vanjski okvir i površina profila su u istom nivou. Ovakva izvedba je idealna za primjenu na modernim fasadama, sa velikim izborom boja i dezena. Pošto profil podržava ostakljenja do debljine od 47mm, imate potpunu slobodu pri izboru ostakljenja. Moguce je postici zvucnu izolaciju od 44 db.


88 Plus


EuroFutur Elegance – novi sistem prozora za visoke zahtjeve u smislu funkcionalnosti i dizajna EuroFutur Elegance – novi višekomorni sistem sa dubinom ugradnje od 70mm definira novu estetiku kod prozora od PVC-a. Svojim elegantnim oblinama okvira i krila, “EuroFutur Elegance” zraci istaknutom individualnošcu i privlaci poglede. Ovaj sistem vizuelno uljepšava cak i “dosadne” fasade i daje im jedan poseban sjaj. Sa svojim širokom paletom profila okvira, krila i precki, ovaj sistem nudi skoro neogranicene mogucnosti dizajna. EuroFutur Elegance je i vrhunski sistem i u tehnickom smislu. Glavno obilježje je inovativno, masivno metalno ojacanje sa veoma dobrim osobinama toplinske izolacije. Vrednost toplinske izolacije od Uf = 1,4 W(m²K) omogucava gradnju objekata sa niskom potrošnjom energije, sa povoljnim dvostrukim ostakljenjem. Sistem zaštite od provale i zvucne izolacije je isplativa investicija. Vec sa standardnim staklima buka se smanjuje na 10% u odnosu na tradicionalne prozore. KÖMMERLING 88 plus je pripadnik nove generacije profila sa dubinom ugradnje od 88 mm, modernim dizajnom i perfektnim proporcijama profila. Ima 6 komora i pruža najbolju zaštitu u smislu dihtanja i termo i zvucne izolacije. Prima ostakljenja širine od 24 do 52 mm.